Meer resultaten voor huis huren

huis huren
Sociale woning huren Stad Hasselt.
Een studio appartement of huis huren neemt een serieuze hap uit je budget. Een sociale woning kan je helpen te voorkomen dat die hap te groot wordt. De voorwaarden de huurprijs en de inschrijvingsprocedure ontdek het allemaal op de website van Vlaamse maatschappij voor sociaal wonen. Loop eens binnen bij het woonloket! Dan bespreken we het samen. Schrijf je in bij alle sociale verhuurders in Hasselt. Neem vooraf contact op. Zo weet je meteen welke documenten je moet meebrengen.
Huis kopen of huren? De pros en contras op een rijtje bouwenwonen.net.
Dat maakt het voor heel wat mensen financieel moeilijk om een huis of appartement te kopen. Woning kopen zware dobber. Een huis kopen of huren? Voor jonge mensen die het ouderlijk huis verlaten is het dikwijls een dilemma. Een woning kopen is aanlokkelijk maar financieel een zware dobber. Als je geen spaarcenten hebt is het moeilijk om een huis te kopen dat aan je wensen voldoet. Zonder financile steun van de ouders lukt het dikwijls niet. En de voorwaarden die de banken aanbieden maken het er niet gemakkelijker op. Leningen met een looptijd van 30 jaar zijn al lang geen uitzondering meer. 2013 was dan ook allesbehalve een topjaar voor de vastgoedsector. Woning huren als tussenoplossing.
Huren.
Het Vlaams Woningfonds verhuurt sociale woningen hoofdzakelijk geschikt voor 5 of meer personen verspreid over de stedelijke centra van het Vlaams Gewest. Met als doel de verkrotting te bestrijden worden sterk verwaarloosde en langdurig leegstaande panden aangekocht en gerenoveerd of vervangen. Daarbij wordt bewust gekozen voor een kleinschalige aanpak met het oog op een duurzaam gebruik van ruimte en materiaal enerzijds en het tot stand brengen van een sociale mix anderzijds. De woningen en appartementen zijn gelegen in de onderstaande provincies. Na inschrijving komt u terecht op een wachtlijst.
te huur Brugge appartement woning huis handelsruimte garage Stubbe-Denoo Brugge.
Appartementen woningen huizen handelsruimtes te huur te Brugge. Stubbe Denoo heeft ook een dienst verhuur om u beter bij te staan bij het verhuren van uw pand. 050 34 84 84
Huren met een gerust gemoed DVV verzekeringen.
Je ziet meteen in welke buurt je appartement ligt waar je boodschappen kunt doen wat de kortste weg naar je werk is etc. En hoe doen andere jongeren het? Op welke leeftijd verlaten jongeren hun ouderlijk huis? Kopen of huren ze? Zijn ze goed verzekerd? Op vraag van DVV stelde InSites Consulting deze en vele andere vragen aan meer dan 3.000 jongeren. Lees de conclusies van het onderzoek. Ik wil meer info neem contact met me op. Zoek in je buurt.
Vakantiehuis of vakantiewoning huren? Boek direct bij de huiseigenaar www.huureenhuisje.be.
U heeft bij ons geen hoge commissies zoals bij vele andere tussenpersonen.
Immo Lokeren woning te huur Lokeren Immo Van Hoorick.
Verzorgde woning met 2 slaapkamers living keuken badkamerberging tuin met tuinhuis. Autostaanplaats zij-ingang. EPC 684 kWh/m. Geen huisdieren toege.
Huren en verhuren van een woning.
Provinciebestuur in het kort. Huren en verhuren van een woning. Heb jij plannen om een woning te huren of verhuren? Bij diverse overheidsdiensten kun je terecht voor meer informatie en ondersteuning. De huurwetbrochure van de Federale Overheidsdienst Justitie geeft een gedetailleerde uitleg over de huurwetgeving. Je vindt er antwoorden op al je vragen over het huren of verhuren van een woning. Wat zijn je rechten en plichten als huurder of verhuurder? Wat is de duur van een huurovereenkomst? Hoe worden de huurprijs en de lasten berekend? Wie betaalt welke kosten?

Contacteer ons