Meer resultaten voor huis te koop mechelen

huis te koop mechelen
Te koop Vastgoed Verschueren opent deuren vastgoedverschueren.be.
Zowel het station 600m supermarkt 750m als de oprit van de autostrade E19 4km zijn vlakbij. Ook het nieuwe ziekenhuis Sint-Maarten ligt op amper 7km. Indeling Gelijkvloers inkomhal me. Woning te koop in Mechelen. In een rustige doch centrale buurt te Mechelen treffen we deze leuke ruime woning die gerenoveerd werd in 1998. Het huis heeft 4 slaapkamers een ruime leefruimte en keuken. In de tuin kan men heerlijk genieten van de zon alsook is er de mogelijkheid om een garage te huren. Vraag gerust achter meer informatie. Woning verkocht in Mechelen. Graag nodigen wij u uit om een kijkje te nemen! Gelegen in een rustige buurt vlak bij allerlei winkels die voorzien in de dagelijkse behoeften bakker beenhouwer supermarkt enz.
Huis te koop in Mechelen Dewaele.
Een huis kopen in of rond Mechelen? Dewaele heeft een breed gamma aan nieuwbouw huis. Contacteer Dewaele om je ideale thuis te kopen.
Huis vaart mechelen Trovit.
Trovit Huis Antwerpen provincie Mechelen Huis vaart mechelen. Je zoekopdracht Huis vaart mechelen. 1-25 van de 27. Ontvang de laatste woningen per e-mail. Ontvang meldingen wanneer er nieuwe advertenties beschikbaar zijn voor huis vaart mechelen.
Huizen te koop in Mechelen België Immovlan.be.
Inloggen met je Facebook account. Inloggen met je Google account. Vul bovenstaande letters hier in. Hou me ingelogd Wachtwoord vergeten? Een account als professional aanvragen. Te koop Te huur Vakantiewoningen. Stad Postcode Provincie of Regio. Sorry we kunnen de plaats waarop je zoekt niet identificeren. Controleer de spelling en zoek opnieuw. Je kan ook steeds de suggesties gebruiken die in het zoekveld verschijnen.
Huis te koop op Vismarkt Mechelen Gazet van Antwerpen.
Maak van Mechelen jouw startgemeente! Huis te koop op Vismarkt. 22/06/2013 om 0600 door dvansant. Huis te koop op Vismarkt Foto. Mechelen Op de Mechelse Vismarkt staat een huis met een garage te koop en dat gebeurt niet elke dag. Een Nederlands-Zwitsers paar heeft zes jaar met veel plezier op deze bijzondere plek gewoond. Eind deze maand nemen Leo Meenderman 65 en Susan Neiger 49 afscheid van hun vrienden op de Vismarkt. Wonen in een uitgaansbuurt is toch wel iets bijzonder met zijn voor en nadelen. Als bewoner weet je dat vooraf want eigenlijk ben je hier een beetje te gast tussen de cafés en de restaurants.
Te Koop.
TRIER PAR Prix Ville. Garage fermé à porte basculante avec un verrou de sécurité supplémentaire.
Immo Vesta Te koop Mechelen-Bovelingen Villa.
Te Koop Hans Immo.
Pagina 1 van 21 243 zoekertjes. Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars BIV. Luxemburgstraat 16B te 1000 Brussel. Onderworpen aan de deontologische code BIV. Lid van de Confederatie. Foto's en tekst copyright Hans Immo.

Contacteer ons