Meer resultaten voor huis te koop wilrijk

huis te koop wilrijk
Kopen of Verkopen Immo De Laet.
Hou me op de hoogte.
te-koop.
Recent 3slpk appartement met kelder en ondergrondse autostaanplaats. Hoboken appartement 3 1. Prachtig ruim appartement met 3 slk en autostaanplaats. Antwerpen Wilrijk appartement 3 1. Antwerpen Wilrijk huis 3 1 0. Centraal gelegen gerenoveerde villa met 3 slpks 2bdks en tuin op 826m. Edegem huis 3 2 0. Uniek landhuis op een rustige en residentiële locatie met zuidgerichte tuin met veel privacy. Rumst Reet huis 4 1 1. Handelsruimte op zeer gunstige locatie! Instapklaar drie slaapkamer appartement met garagebox. Wilrijk appartement 3 1. Karaktervol drie slaapkamer appartement op unieke ligging. Antwerpen Berchem appartement 3 1.
lasimmo.
SORTEREN OP Prijs Gemeente. Hou me op de hoogte. WILRIJK Bij Nachtegalenpark Berkenlaan Volledig gerenoveerd appartement met 2 slaapkamers. ANTWERPEN Jan Van Rijswijcklaan Mooi instapklaar appartement van ca 110m met 2 slaapkamers. KAPELLENBOS Douglaslaan Charmante en ruime villa op 5.609m met 6 slaapkamers en 2 badkamers op rustige en groene locatie. WILRIJK Sneeuwbeslaan Vernieuwd appartement met 2 slaapkamers Autostaanplaats. WILRIJK Elsdonk Uitzonderlijke en volledig gerenoveerde moderne villa op 823m op gegeerde residentiële ligging.
openbare verkoop euroveiling huis te koop wilrijk.
Immo Wilrijk 2610 Immobilien Wilrijk 2610.
Om je droomwoning te vinden raden we aan om panden te koop in Wilrijk 2610 te sorteren. Je kan dus op zoek gaan naar het goedkoopste pand te koop in Wilrijk 2610 of het duurste pand te koop in Wilrijk 2610.
Te Koop VIA Immobilien.
Fraai gerenoveerd en slechts op een paar minuten van Antwerpen centrum. Charmante te renoveren halfopen bebouwing praktijkwoning eventueel in de residentiële Elsdonk woonwijk nabij de meeste faciliteiten en invalswegen uit het Zuiden van Antwerpen. Ca 180 m bew. op een mooi perceel van 1050 m. Leefruimte met doorgang naar een praktijk met separate ingang drie slaapkamers 13 8 en 14 m badkamer en doorgang naar zolderruimte onder rieten dak. Inpandige garage en grote kelderverdieping. De woning is aan renovatie toe en kan als praktijk of kangoeroewoning fungeren.
Huizen te koop in Wilrijk België Immovlan.be.
Inloggen met je Facebook account. Inloggen met je Google account. Vul bovenstaande letters hier in. Hou me ingelogd Wachtwoord vergeten? Een account als professional aanvragen. Te koop Te huur Vakantiewoningen. Stad Postcode Provincie of Regio. Sorry we kunnen de plaats waarop je zoekt niet identificeren. Controleer de spelling en zoek opnieuw. Je kan ook steeds de suggesties gebruiken die in het zoekveld verschijnen.
Immo Boom woning te koop Boom Century 21 Anders Wonen.
Ideale starterswoning voor alleenstaande of jong koppel. Vernieuwde badkamer en keuken! Gelegen op wandelafstand van de Rupeldijk. KLEIN BESCHRIJF MOGELIJK.

Contacteer ons