Meer resultaten voor huizen te koop

huizen te koop
Immo te koop In Brugge en omstreken! Woning kopen of verkopen? Appartement huren of verhuren? De referentie voor al uw Immo in Brugge en omstreken Comfortimmo Brugge.
Wenst u als eerste onze nieuwste panden in uw mailbox te ontvangen? Schrijf u dan nu in! Vul dan zo specifiek mogelijk ons schrijf-u-in-formulier in en wij brengen u op de hoogte van ons recentste aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
Te koop bij immo GVE Bertem Herent Tienen: huizen, appartementen, gronden, kantoren en commerciƫle ruimtes.
optie te koop. gebouw voor gemengd gebruik te koop. Handelshuis met o.a. woonfunctie, 3 slaapkamers, rustige en landelijke tuin en parkeermogelijkheden! KI: 745, EPC: 642 Het gelijkvloers bestaat uit een handelsruimte, zijgang met toiletruimte, woonruimte, achterplaats en aangename ruime tuin.
Imfiro, vastgoed te koop.
KB van 27 september 2006 tot goedkeuring van het reglement van plichtenleer van het BIV. Lid van het BIV, Luxemburgstraat 16 B, 1000 Brussel www.cib.be. facebook twitter google. Handelspand Te koop. Te huur Rumbeke. Hoeve Razgrad 7200. Rijwoning Te huur.
Domestic Makelaars Te koop.
Dit prachtig gelegen perceel bouwgrond is gelegen in een nieuwe verkaveling te Oosthoven. Dit perceel bouwgrond is uitstekend gelegen op wandelafstand van de Grote Markt en. Bovengrondse parkeerplaats achter Residentie Curaao. Goede ligging in het centrum van. Diverse parkings te koop.
Coga Te Koop aanbod.
Huis te Schoten. Deze te renoveren woning werd opgericht op een perceel van 668m met een zuidwest georiƫnteerde tuin, in een rustige zijstraat van de Villerslei. Het openbaar vervoer is op wandelafstand te bereiken en het centrum met al zijn winkels in de nabijheid.
huis-te-koop-kasterlee.
Bent u op zoek naar een huis dat te koop staat in Kasterlee, schakel dan de hulp in van de specialisten van Glenisson. Onze betrokken medewerkers werken allemaal in een dynamisch team wat ervoor zorgt dat wij snel een huis voor u vinden dat te koop staat in de omgeving van Kasterlee.
Te Koop bij Claessens Makelaars Turnhout en Hoogstraten.
Sint Jobsesteenweg 112, 2930 Brasschaat. Te renoveren villa met prachtig manegecomplex te koop op ca. 18, ha.De villa op ca. 2.660m grond heeft een mo. Sint Jobsesteenweg 112, 2960 Brecht. Prachtig manegecomplex op 15, ha te Brasschaat Volledig ingericht domein met eigen oprijlaan.Voorzieningen: O.
Huis te koop hebbes.
Blijf op de hoogte van nieuwe panden die aan je zoekcriteria voldoen. Deze boodschap niet meer tonen. search Zoekopties tonen. Huizen te koop. Zoeken op reistijd. Verfijn de zoekopties en vind wat je zoekt. favorite favorite_border Huis te koop. Verkoop uit de hand.

Contacteer ons