Resultaten voor huis te koop antwerpen

huis te koop antwerpen
Huis te koop in Antwerpen hebbes.
Gemeente van Z tot A. Blijf op de hoogte van nieuwe panden die aan je zoekcriteria voldoen. Deze boodschap niet meer tonen. Huizen te koop in Antwerpen. favorite favorite_border Huis te koop. Verkoop uit de hand. 3 slpk Reeboklaan 2970 Schilde S Gravenwezel. favorite favorite_border Huis te koop. Verkoop uit de hand. 3 slpk Oostmalsesteenweg 2310 Rijkevorsel. favorite favorite_border Huis te koop. Verkoop uit de hand. 3 slpk Esdoornlaan 2920 Kalmthout.
te koop Antwerpen Prinsesstraat 11 uGly.
Follow us on Facebook. Follow us on Twitter. Follow us on Pinterest. Follow us on Instagram. te koop Antwerpen Prinsesstraat 11. Ruimte zat in deze gigantische woning uit 1540 knal in de Antwerpse studentenbuurt. Wie houdt van een huis met een ziel een verhaal en een landelijke stijl is hier aan het juiste adres. In deze beschermde woning boet je nergens op in. Voor de deur en achter de deur er is alles wat je nodig hebt. Ruwe materialen zorgen voor charme en warmte.
Huis te koop Antwerpen CENTURY 21.
Vrij Binnen 6 Maanden 166. Vrij Binnen 9 Maanden 166. Vrij Binnen Het Jaar 167. Huis te koop in Antwerpen. Huis 2060 Antwerpen 499 000. Verwijderen uit favorieten Voeg toe aan favorieten. tel 03 239 21 21. fax 03 218 41 90. Kaart Meer info over dit kantoor. Huis 2800 Mechelen 265 387. Verwijderen uit favorieten Voeg toe aan favorieten. tel 015 21 02 10.
Huren en Kopen in Antwerpen Mechelen Sint Niklaas en omgeving Quares.
Huren en kopen een overzicht. Woningen en appartementen te koop in Antwerpen Mechelen Sint-Niklaas en omgeving. Quares is als residentieel makelaar gespecialiseerd in kwalitatief vastgoed en nieuwbouw te koop en te huur in de omgeving Antwerpen Mechelen en Sint-Niklaas. Onze ruime portefeuille is opgebouwd uit charmante herenwoningen leuke rijhuisjes trendy en klassieke appartementen luxueuze vrijstaande villas en landhuizen gelegen op de meest bijzondere locaties en/of voorzien van unieke stijlelementen. Bij Quares selecteren we niet alleen op basis van rationele criteria zoals prijs oppervlakte maar willen we vooral een concreet aanbod brengen van unieke woongelegenheden in verschillende prijsklassen. Het bijzondere karakter van het goed maakt het verschil. We willen geen grote maar grootse woningen verkopen en verhuren. Te huur studio of appartement huren?
Huizen te koop in provincie Antwerpen Zimmo.
te koop in provincie Antwerpen. huis te koop in provincie Antwerpen. Zimmo for Business voor vastgoedmakelaars. Zoek een vastgoed professional. Waar is het goed wonen? Ontdek meer panden met Zimmy. Huizen te koop in provincie Antwerpen. 1 30 van 6033 resultaten Incl.
Wellimmo Antwerpen Herenhuis Majestueuze meesterwoning met mooie zuidtuin op de Jan Van Rijswijcklaan.
Te koop Antwerpen Herenhuis. Majestueuze meesterwoning met mooie zuidtuin op de Jan Van Rijswijcklaan. Foto's 1 / 3. Het betreft een prachtige instapklare meesterwoning in beaux-artsstijl uit 1913grondoppervlakte 407m met een zuid georinteerde. tuin naar een ontwerp van architect A. De woning is gelegen op een uitzonderlijke locatie vanwege zijn ongestoorde ligging aan het domein Hertoge en tevens centrale ligging in directe nabijheid van Antwerpen centrumgrote invalswegen openbaar vervoer fietspaden winkels en scholen.
WALLS vastgoedmakelaars vastgoed te koop in en rond Antwerpen.
Op zoek naar een huis of appartement te koop in Antwerpen? WALLS heeft een ruim aanbod voor u beschikbaar. Neem snel een kijkje en ontdek alle woningen!
Appartementen en woningen te koop in Zurenborg Antwerpen.
Zwevend in de grandeur van de belle époque is Zurenborg zonder meer een van de mooiste stadsdelen van Antwerpen. Door een mengeling van bouwstijlen variërend van de jugendstil art nouveau eclectische stijl tot neoclassicisme vormt het een unieke plaats binnen het architecturaal patrimonium van de stad Antwerpen. Met trendy restaurants en de mooie sterrenhemel is de Dageraadplaats het hart van Zurenborg. Ook de prestigieuze Cogels-Osylei is een prachtige voorbeeld van de burgerlijke architectuur op het einde van de 19 e en begin van de 20 e eeuw. Bekijk alle panden in Zurenborg Wat is er in deze buurt aanwezig.

Contacteer ons