Op zoek naar studio woning?

studio woning
Studio te huur Koopjeskrant.be.
Studio te huur 51 zoekertjes. Toon op kaart. Gent, studio, rijwoning. appartement, rijwoning, opp. 56 m, bew. 56 m, 1 slaapkamer, verwarming met aardgas, EPC 667 kWh/m 2. Antwerpen, studio, rijwoning. appartement, rijwoning, bew. 35 m, verwarming met aardgas. Antwerpen, studio, rijwoning.
studio k interieur architectuur tuin publieke ruimte.
Op een heuvel in Haasrode maakte studio k een tuin voor een gezin, die mooi aansluit bij de architectuur van de woning. Studio is gespecialiseerd in totaalprojecten gaande van publieke ruimte, parken, natuurgebieden, groengebieden tot openbare sportcomplexen De focus ligt steeds op de wisselwerking tussen buitenruimte en binnenruimte.
Studio appartement Wikipedia.
De ene kamer van het appartement doet dienst als woon en slaapkamer. Meestal is er ook een keukenhoek en afzonderlijke toilet en doucheruimte. Een dergelijke studio wordt vaak gebruikt als tweede woning, dicht bij de werkplek, als vrije-tijdsappartement, of als goedkope tijdelijke woonplaats.
Studentcomfort Zoek jouw studentenkot, studentenkamer, studio en appartement in Leuven.
Ben je voltijds student en op zoek naar een kot, dan kan je deelnemen. Kandidaten moeten zich eerst inschrijven en daarna zoveel mogelijk stemmen verzamelen. De kandidaat met op het einde de meeste stemmen wint een jaar gratis op kot.
Appartement te huur in Leuven 3000 hebbes.
Verkoop uit de hand. Naamsestraat 3000 Leuven. Berekenen reistijd play_arrow. favorite favorite_border Appartement te huur. Verkoop uit de hand. 2 slpk Martelarenlaan 3000 Leuven. Berekenen reistijd play_arrow. Nog steeds niet gevonden wat je zoekt? Zoek je nieuwe woning via Reistijd!
woning studio In Out Architecture.
Woning en studio van fotograaf Gustave Hermans Erfgoedobjecten Inventaris Onroerend Erfgoed.
Voet, John Ontwerper. Woning, studio en atelier van de fotograaf Gustave Hermans, een burgerhuis in neo-Vlaamserenaissance-stijl naar ontwerp van de architect Ferdinand Truyman uit 1891. Gustave Hermans 1856-1934, behalve fotograaf ook uitgever van prentbriefkaarten van Belgische steden, was eerder, van 1885 tot 1892, gevestigd in de Dambruggestraat 98.
Te huur in Lommel hebbes.
Vind een bouwfirma. Vind een verhuisfirma. favorite Favoriete panden Favorieten. edit Plaats een zoeker. Zoeken op reistijd. Vind je ideale woning op basis van reistijd ten opzichte van 3 bestemmingen. bv werk, school., Reisdoel Selecteer reisdoel. Gelieve een vervoersmiddel te kiezen.

Contacteer ons