Zoeken naar studio woning

studio woning
Studio te huur Koopjeskrant.be.
Deurne Antwerpen studio rijwoning. 45 m 1 slaapkamer verwarming met aardgas EPC 329 kWh/m 2. Spanje costa del sol studio. 38 m verwarming met electriciteit.
Studentenkot toffe kamer studio of appartement in Antwerpen voor studenten of starters roomtobloom.be.
Je bent op zoek naar een leuke woonst een trendy studio kamer of een gezellig appartement? Dan is er slechts één naam om te onthouden Room to Bloom. Bekijk ons ruime aanbod aan moderne koten appartementen en kamers. Dan kan je je hier registeren vanaf dat moment nemen wij het van je over.
Investeringsvastgoed bestaande uit woning studio en appartement in Het Prinsenhof Bordes Vastgoed.
Pluimstraat 10A 10B 12 Gent. Dit onroerend goed is gelegen in de historische buurt Het Prinsenhof vlakbij het centrum van Gent en beschikt over een totaal bewoonbare oppervlakte van 164 m. Indeling woning woon en eetkamer gastentoilet 2 slaapkamers berging en badkamer met ligbad. Indeling studio woon/slaapkamer met keuken douchekamer. Indeling duplex appartement inkomhal woon en eetkamer terras keuken slaapkamer en badkamer met ligbad. Op heden verhuurd aan 605 euro voor de woning 590 euro voor het appartement en 302 euro voor de studio. 09 277 02 53 www.bordes.be.
Klein wonen Tips en inspiratie voor een compacte woning.
Deze rijwoning heeft een groot ruimtegevoel en een constante link met buiten. Lees hier hoe je een groter ruimtegevoel kan creëren in je woning. Klein Parijs appartement met ruimtelijk gevoel. Dit kleine appartement in Parijs werd gerenoveerd tot een lichtrijk appartement met ruimtelijk gevoel. Door het gebruik van witte kleuren en de slimme opbergkasten werd de ruimte optisch vergroot. Lees verder en ontdek een pareltje van een renovatie. Klein wonen in compact appartement met twee slaapkamers. Bij de inrichting van dit kleine appartement werd een slim uitgedokterd woonvolume gemaakt in multiplex zodat er toch twee slaapkamer geïntegreerd konden worden in de compacte ruimte.
Te Koop Hans Immo.
Immo Oostduinkerke Koksijde vastgoed te koop aan de kust Immo Angelo Oostduinkerke.
Vastgoed kopen in Oostduinkerke wonen bij zee strand dijk duinen. Een villa in de duinen een appartement met zicht op zee uw woonwens staat vast in ons overzicht vastgoed te koop.
Appartement / studio.
Possibilité de louer un box de garage dans l'immeuble 120. Très bien situé à proximité des Squares Schuman la Commission Européenne et le transport en commun. Studio meublé confortable au premier étage. Hall d'entrée avec placards. Grand living avec placards et coin à dormir cuisine de base cuisinière réfrigérateur micro. Salle de bains avec baignoire lavabo WC et lave-linge. Près de Merode et Montgomery. Métro transports en commun et les routes d'accès.
Veelgestelde vragen Wonen Vlaanderen.
Als men voor één van deze voorzieningen een beroep moet doen op een gemeenschappelijke ruimte in of aansluitend bij het gebouw waar de woning deel van uitmaakt dan is de woning een kamer. Een studio is geen kamer. In een studio zijn de drie voorzieningen die hierboven staan opgesomd altijd aanwezig. Een huursubsidie kan aangevraagd worden op basis van het verlaten van een overbewoonde woning en op basis van het verlaten van een te kleine woning. Wat is het verschil tussen beide? Overbewoning wordt vastgesteld naar aanleiding van een conformiteitsonderzoek.

Contacteer ons