Meer resultaten voor tijdelijke huurwoning

tijdelijke huurwoning
Expat rentals Tijdelijke woning Esteon Expat rentals.
Het grootste expat netwerk van Nederland. Tijdelijke woning voor expats.
Antwerpen 2017 Onderhuur Antwerpen Short Stay Kamers te Huur Airbnb Antwerpen Vlaanderen België rent furnished apartments in antwerp tijdelijk huis huren.
1 aug 2017 Maandelijkse onderhuur in Antwerpen België vanaf 425/maand. Vind unieke verblijfsplekken bij lokale verhuurders in 191 landen. Voel je overal ter wereld thuis met Airbnb.
Tijdelijke Huurwoning of tijdelijke woonruimte.
Een tijdelijke huurwoning huur je voor een vastgestelde periode. Deze periode kan enigszins verschillen vaak gaat het om 3 tot 6 maanden maar op basis van de Leegstandwet kan de huurperiode oplopen tot wel 10 jaar afhankelijk van de bestemming van de woning. Huurder en verhuurder stellen bij het aangaan van de huurovereenkomst vast voor welke periode de tijdelijke huurwoning wordt verhuurd. Wordt de huurwoning verhuurd via de Leegstandwet? Houd er dan rekening mee dat er andere regels gelden dan bij reguliere verhuur van de woning.
Kleurrijk Wonen.
We hebben een uittreksel van de gemeentelijke basisadministratie nodig met adreshistorie en aantal inwonende personen. U dient een verklaring van goed gedrag te kunnen overleggen. Bent u geïnteresseerd in een tijdelijke huurwoning?
Tijdelijke huurwoning Stek wonen.
Wij hebben soms woningen die wij tijdelijk verhuren. Het gaat dan vaak om woningen die op de nominatie staan om gerenoveerd of gesloopt te worden. Tijdelijke woonruimte kan handig zijn voor een overbruggingsperiode als u bijvoorbeeld uw huidige woning al uit moet en uw andere woning nog niet kunt betrekken. Indien u op zoek bent naar tijdelijke woonruimte vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan contact met u op. Heeft Stek op dit moment tijdelijke huurwoningen? Stek verhuurt momenteel tijdelijk aan de Van Speijkstraat in Lisse.
Tijdelijke woonruimte Vakantiepark Westerbergen Drenthe.
Privé sanitair luxe kamperen. Top 5 positieve reviews. Gelezen in de Telegraaf. Er kunnen tal van redenen zijn waarom u tijdelijke woonruimte zou willen huren op ons vakantiepark. Misschien zoekt u een tijdelijke woning voor een van uw medewerkers of misschien wilt u voor uzelf al of niet door omstandigheden gedwongen tijdelijk een woning huren. Westerbergen biedt onder voorwaarden deze mogelijkheid. Een tijdelijke woning wordt aangeboden vanaf twee maanden. De ondertekende huurovereenkomst geldt voor een periode van minimaal twee tot maximaal twaalf maanden. U betaalt een aangepaste huurprijs en er gelden speciale voorwaarden bijvoorbeeld met betrekking tot af te nemen diensten.
Op zoek naar tijdelijke woonruimte Gemeente Amsterdam.
Op zoek naar tijdelijke woonruimte. Zoekt u tijdelijke woonruimte? Dan zijn er verschillende mogelijkheden. Op deze pagina Op zoek naar tijdelijke woonruimte. Een huurwoning via WoningNet. Tijdelijk verblijf bij familielid vriend of kennis. Een huurwoning via WoningNet. Schrijf u in bij WoningNet en reageer op de aangeboden huurwoningen in en om Amsterdam. De inschrijfkosten voor Woningnet bedragen 50. Jaarlijks verlengen kost 10. De geïnteresseerde met de langste inschrijfduur kan de woning huren.
Tijdelijke woning zoeken Dudok Wonen.
U vindt deze dan op de pagina Ik zoek een woning. Staan hier geen tijdelijke woningen bij dan is er momenteel niks beschikbaar. Wat betaal ik voor een tijdelijke huurwoning? Meestal betaalt u minder dan de normale huurprijs voor de woning. Dat is echter niet altijd het geval. Wat gebeurt er als ik uit de woning moet? Als u uit de woning moet dient u zelf een nieuwe woning te zoeken. Aan uw zoekwaarde verandert niets. U krijgt van Dudok Wonen geen vervangende woonruimte aangeboden. Hoe lang kan ik met een tijdelijk contract in de woning blijven wonen? In ieder geval minimaal 6 maanden tot maximaal twee jaar. Meer vragen over dit onderwerp 1. Ik zoek een woning.

Contacteer ons