Resultaten voor woning huren

woning huren
Technisch Onderhoud.
Sociaal huren Stad Gent.
Huren met een beperkt inkomen. Heeft u een beperkt inkomen en voldoet u aan een aantal voorwaarden dan kunt u een sociale huurwoning studio appartement of gezinswoning huren. Lees de folder voor meer info Folder Sociaal huren in Gent 1.57 MB De brochure over sociaal huren geeft uitleg over. Het verschil tussen sociale huisvestingsmaatschappijen en sociale verhuurkantoren SVK's. De voorwaarden om u in te schrijven. Documenten die u nodig heeft. In Gent kunt u terecht bij onderstaande sociale huisvestingsmaatschappijen en SVK's.
Een sociale woning huren Zonnige Kempen.
Een sociale woning kopen. Een sociale woning huren. Posted on 20 februari 2014 18 januari 2017. Zonnige Kempen verhuurt momenteel rond de 2.000 woningen. Hiervan komen er regelmatig vrij en er worden natuurlijk ook verschillende woningen gebouwd. Wil je een sociale woning huren dan moet je je inschrijven in het register van kandidaat-huurders. Een kandidaat-huurder kan pas ingeschreven worden als men voldoet aan de toelatingsvoorwaarden. Voldoe je aan de toelatingsvoorwaarden? Dan kan je hier het inschrijvingsformulier downloaden. Je drukt het af en vult het duidelijk in. Hierbij voeg je ook alle gevraagde documenten.
ik wil huren De ideale woning.
OP ZOEK NAAR EEN SOCIALE HUURWONING? Iedereen heeft recht op een goede en betaalbare woning. Maar woningen zijn duur. Daarom helpt de Vlaamse overheid wie het nodig heeft met sociale huurwoningen. Voor die woningen betaalt u een lagere huurprijs. Die prijs hangt onder andere af van het aantal kinderen en het inkomen dat u hebt. Kandidaat-huurders worden ingeschreven volgens de gemeente of district naar hun keuze. Indien meer dan één gemeente wordt gekozen wordt de kandidaat-huurder om praktische redenen ingeschreven in de eerst gekozene gemeente. De keuze voor de andere gemeenten blijft wel onverminderd gelden. aan welke voorwaarden moet je voldoen?
Huis te huur hebbes.
edit Plaats een zoeker. Vind je ideale woning op basis van reistijd ten opzichte van 3 bestemmingen. Gelieve een vervoersmiddel te kiezen. reistijd op te geven.
Verhuur in Frankrijk 1611 appartementen en huizen te huur.
Verhuur in Frankrijk Wilt u huren? Immofrance.Com biedt u verhuuradvertenties in Frankrijk.
Een woning huren Woonhaven Antwerpen.
Je kan niet zomaar een sociale woning huren. Er zijn zes belangrijke voorwaarden waar je aan moet voldoen. Het is belangrijk dat je deze goed leest. Bij inschrijven praktisch vind je een overzicht van alle documenten die je moet meebrengen als jij je komt inschrijven. Ook meer uitleg over ons inschrijvingsformulier en de voorwaarden vind je hier terug. Woon je al bij Woonhaven dan is er voor jou een apart inschrijvingsformulier voor huurders. Als je bent ingeschreven start er een procedure.
Een sociale woning huren bij een sociale huisvestingsmaatschappij Stad Ieper.
Opvang en sociale woningen. Een sociale woning huren bij een sociale huisvestingsmaatschappij. Een sociale woning huren bij een sociale huisvestingsmaatschappij. Sociale huisvestingsmaatschappijen SHM's verhuren studio's woningen en appartementen in het Vlaamse Gewest aan personen met een bescheiden inkomen. De keuzemogelijkheden zijn afhankelijk van uw gezinssamenstelling en/of uw fysieke toestand. u bent 18 jaar of ouder. uw gezinsinkomen geïndexeerd van 3 jaar terug voor aanvragen in 2017 bedraagt niet meer dan. 24.092 euro als u een alleenstaande bent zonder personen ten laste. 26.111 euro als u een alleenstaande persoon bent met een handicap.

Contacteer ons