Resultaten voor woninghuur

woninghuur
CBS StatLine Zoekpagina.
Gewijzigd op 08 december 2016. Verslagperiode Januari 1995 november 2016 / Verschijningsfrequentie Per maand. Inhoud Europees geharmoniseerde consumentenprijsindex consumentenbestedingen Prijsindex maand en jaar ontwikkeling en wegingscoëfficiënt. Gevonden in naam gegevens Werkelijke woninghuur 041100 Werkelijke woninghuur. 041200 Overige werkelijke woninghuur 041220. Gewijzigd op 08 september 2016. Bouwen en wonen/Wonen woningen en gebouwen Prijzen/./Huurverhoging woningen Nederland regionaal/./Wonen woningen en gebouwen Nederland regionaal/./Prijzen. Verslagperiode 2016 / Verschijningsfrequentie Per jaar. Inhoud Huurverhoging naar regio Huurverhoging in en exclusief huurharmonisatie. Gevonden in tabeltoelichting tabel bevat de gemiddelde verhoging van de woninghuur in Nederland. Er is onderscheid gemaakt. Huurverhoging woningen soort verhuur. Gewijzigd op 08 september 2016. Bouwen en wonen/Wonen woningen en gebouwen Prijzen/./Huurverhoging woningen. Verslagperiode 2016 / Verschijningsfrequentie Per jaar.
GELDT DE WONINGHUUR OOK ALS U BOVEN UW WINKEL WOONT? Bespaar belastingen.
Online Advies snel efficient antwoord binnen 48 uur! Gratis Seminar Ondernemen in Bulgarije 29/06/2017. Home / Vastgoedrecht / GELDT DE WONINGHUUR OOK ALS U BOVEN UW WINKEL WOONT? GELDT DE WONINGHUUR OOK ALS U BOVEN UW WINKEL WOONT? GELDT DE WONINGHUUR OOK ALS U BOVEN UW WINKEL WOONT? U huurt een handelszaak met appartement of een winkel met een magazijn. Onder welke huurwetgeving valt nu uw appartement of magazijn? Kan u onder de woninghuurwetgeving vallen? Een eerste mogelijkheid is dat er in het handelshuurcontract niets geregeld is over het appartement boven de winkel of de woonruimte achter de zaak. In dit geval valt uw appartement of woonruimte NIET onder de woninghuur maar onder de handelshuurwetgeving als.
Huur Woninghuur Werking van de Vlaamse overheid.
Werking van de Vlaamse overheid. Er dient sprake te zijn van een huurovereenkomst betreffende een woning die de huurder met uitdrukkelijke of stilzwijgende toestemming van de verhuurder vanaf de ingenottreding tot zijn hoofdverblijfplaats bestemt.
KAN EEN VENNOOTSCHAP HUREN ONDER DE WONINGHUURWET? Bespaar belastingen.
Zeker als dan uit de omstandigheden blijkt dat de verhuurder er bv. mee instemde dat het om een woninghuur ging. Dit kan bijvoorbeeld onder meer al blijken uit het feit dat het contract uitdrukkelijk woninghuurcontract werd genoemd. Als u als verhuurder absoluut niet wenst dat de vennootschap aan wie u verhuurt de bescherming geniet van de woninghuur dan moet u dit met zoveel woorden duidelijk maken in het huurcontract zie vraag 4. Zet er dan bv. ook in dat de vennootschap de gehuurde ruimte énkel mag gebruiken als kantoorruimte. Als u huurder bent bv.
Woninghuur Rechtswijzer Advocaat Joris Deene.
Laatst bijgewerkt 21 juli 2013 Hits 3081. De huishuur wordt geregeld door de wet van 20 februari 1991 inzake de regels betreffende de huurovereenkomsten met betrekking tot de hoofdverblijfplaats van de huur Woninghuurwet opgenomen in het Burgerlijk Wetboek. De Woninghuurwet wil een evenwicht creëren tussen de belangen van de huurder die zekerheid wil over zijn huisvesting en anderzijds de economische belangen van de verhuurder. Wanneer is er sprake van een woninghuurovereenkomst?
woninghuur Legal News.
Hoe kan u zich als onbetaalde verhuurder beschermen? Bij de verhuur van een onroerend goed loopt u als verhuurder steeds het risico van niet-betaling door uw huurder. Op zon moment is uw investering natuurlijk helemaal niet rendabel meer. De wetgever heeft niet een specifieke bescherming voorzien voor de onbetaalde verhuurder. Wij sommen deze graag kort voor u op. Tom Vandecasteele 2017-04-21T1109390000 21 April 2017 Categories Contract and Property law Tags Mr. Kunnen samenwonenden voortaan individueel de huur opzeggen?
Woninghuur opzegging voor eigen gebruik Gevaco Advocaten.
Huur en onroerend goed. Woninghuur opzegging voor eigen gebruik. Woninghuur opzegging voor eigen gebruik. Als verhuurder heb je de mogelijkheid om weliswaar onder strenge voorwaarden een einde te stellen aan de woninghuur voor het verstrijken van de overeengekomen huurperiode van negen jaar. De Woninghuurwet voorziet drie gevallen eigen gebruik van de woning uitvoering van werken in het gebouw en ongemotiveerde beëindiging met schadevergoeding. Wij behandelen in dit overzicht enkel de mogelijkheid van de vroegtijdige opzegging wegens eigen gebruik van de woning artikel 3? De overige twee mogelijkheden zullen later nog aan bod komen.
Woninghuur.
Maarten Dambre UGent and Bernard HUBEAU 2002 Algemene Praktische Rechtsverzameling. Google Scholar find title. SFX find at UGent. Please use this url to cite or link to this publication http//hdl.handle.net/1854/LU-164007. Maarten Dambre UGent and Bernard HUBEAU organization. Department of Civil law. Law and Political Science. Algemene Praktische Rechtsverzameling A.P.R. Story-Scientia place of publication. 2004-01-14 133900 date last changed.

Contacteer ons