Op zoek naar sociale woning huren?

sociale woning huren
Sociale koop en huurwoningen Green Valley CMS.
Home / Producten / S / Sociale koop en huurwoningen. Sociale koop en huurwoningen. Alleenstaanden of gezinnen met een bescheiden inkomen komen in aanmerking voor een sociale woning. Er bestaan 3 mogelijkheden.: een sociale woning huren aan een betaalbare prijs.'
Sociale woning OCMW Antwerpen.
Als je ingeschreven bent in het bevolkingsregister of vreemdelingenregister van Antwerpen, dan kom je in aanmerking voor een sociale woning bij een sociale huisvestigingsmaatschappij of voor een tijdelijke woning bij OCMW Antwerpen. Wil je graag een sociale woning of een tijdelijke woning huren, maar weet je niet goed hoe je dat doet?
Sociale huurwoningen Hemiksem.
Als je een sociale woning wil huren, moet je je kandidaat stellen bij de sociale huisvestingsmaatschappij. Als je voldoet aan een aantal voorwaarden kom je in de meeste gevallen op een wachtlijst terecht. Zodra een huurwoning beschikbaar is, zal de huisvestingsmaatschappij onderzoeken wie hiervoor in aanmerking komt.
Sociale huisvesting in Kortrijk Kortrijk.
Als huren op de private markt voor jou te duur is, dan kan een sociale woning een oplossing zijn. Sociale woningen zijn woningen die gebouwd zijn door een sociale huisvestingsmaatschappij en daarna door die maatschappij verhuurd of verkocht worden. Om een sociale woning te kunnen huren of kopen zijn er verschillende voorwaarden.
Sociaal huren Stad Gent.
Lees de folder voor meer info Folder Sociaal huren in Gent 1.57 MB De brochure over sociaal huren geeft uitleg over.: Het verschil tussen sociale huisvestingsmaatschappijen en sociale verhuurkantoren SVK's.' De voorwaarden om u in te schrijven. Documenten die u nodig heeft. In Gent kunt u terecht bij onderstaande sociale huisvestingsmaatschappijen en SVK's.: De Gentse Haard cvba. Merelbeekse Sociale Woningen. Vlaams Woningfonds Provinciale Dienst Oost-Vlaanderen. SVK OCMW Gent. Bij het verhuren van sociale woningen is het Kaderbesluit Sociale Huur van toepassing. In het Lokaal Toewijzingsreglement staan de specifieke voorwaarden beschreven voor toewijzing van een sociale woning bij de Gentse sociale verhuurders.
Waar kan ik me nog inschrijven voor een sociale woning Cordium.
Ik wil huren/kopen. Ik wil huren / kopen Waar kan ik me nog inschrijven voor een sociale woning. Waar kan ik me nog inschrijven voor een sociale woning. De sociale woningmarkt is nogal krap. Dat wil zeggen dat er meer aanvragen zijn dan woningen.
Een sociale woning huren Zonnige Kempen.
Je kan nu in de toekomst bij ons een sociale woning huren. De toewijzingen gebeuren volgens datum van inschrijving. Hoe lang je moet wachten om een sociale woning te huren, hangt af van het aantal kandidaten, het aantal gebouwde woningen in de betreffende gemeente, en vooral van de wettelijke voorrangsregels.
Bouwmaatschappij De Mandel.
Over De Mandel. De Mandel bouwt koopwoningen en verkoopt grond of bestaande woningen. De aankoop van een sociale woning biedt heel wat voordelen. De Mandel verhuurt sociale woningen of appartementen. U moet uiteraard aan enkele voorwaarden voldoen. Bouwmaatschappij De Mandel.

Contacteer ons