Meer resultaten voor hoeve te huur

hoeve te huur
Boerderij Hoeve te huur in België Immovlan.be.
Bepaalde functies van deze website worden niet correct getoond omdat javascript niet geactiveerd is op uw browser. Meer informatie vindt u in onze Help-pagina's. Boerderij Hoeve te huur. Boerderij Hoeve te huur in België. Op Immovlan.be vindt u vandaag 7 Boerderij Hoeves te huur in België.
Welkom bij vakantiehoeve Hof van Eden.
Gezellige rustieke eetgelegenheid. Gezien de unieke ligging van Zoutenaaie is het ook een ideale start of stopplaats voor wandel fietstochten en ruiterstal, s nacht je paard in 1 van onze boxen. Fietsen en stallen zijn te huur op de hoeve.
ImmoFluisteraar.
klik hier voor meer info. Rustig gelegen hoeve met conciërgewoning en stallen te Bree op ca. Rustig gelegen hoeve met conciërgewoning en stallen te Bree op ca. 8300m Gerenoveerde hoeve met schuur ca. 200m, apart bijgebouw/ conciërgewoning, 4 paardenstallen en buitenpiste op ca.
Met zorg ingerichte voormalige hoeve te huur in Marche-en-Famenne.
De troeven van dit vakantiehuis! authentiek en comfortabel. rustig en afgelegen dorpje. Met zorg ingerichte voormalige hoeve te huur in Marche-en-Famenne. Bent u op zoek naar een vakantiehuis die zowel authentiek en comfortabel is? Dan bent u op de juiste plaats!
Rustig gelegen hoeve te huur Samenhuizen VZW.
Rustig gelegen hoeve te huur. Rustig gelegen hoeve te huur. Terug naar overzicht. Foto's' van het pand / de bouwlocatie.: huur of koop.: Beschrijving van de prijs.: Huurprijs 350 incl. water, elektriciteit tenzij meerverbruik. Internet en telefoon is binnen Belgie gratis naar gsm en vaste lijn en binnen Europa gratis naar de vaste lijn.
Error Title.
Hilferd Hoeve te huur in Wommelgem.
Te huur: Hoeve Wommelgem. Prijs: 1.900 EUR. in onderling overleg. VERHUURD Deze recente tweewoonst in hoevestijl is rustig en groen gelegen, doch in de nabijheid van de dorpskernen van Wommelgem en Wijnegem. Het gebouw dateert van einde jaren 90 en is opgetrokken in klassieke hoevestijl doch volgens hedendaagse normen betonnen vloerplaten, enz.
Te koop / Te huur: Hoeve eeklo sogent.
Te koop / Te huur: Hoeve eeklo. Bekijk alle vastgoed op kaart. Sogent staat voor kwalitatieve projectontwikkeling en een efficiënt beheer van vastgoed om samen met verschillende partners Gent uit te bouwen tot een stad waar het goed is om te wonen en te werken.

Contacteer ons