Meer resultaten voor huur woning

huur woning
Schade huurwoning. Wie betaalt? Wat met verzekering? Blog post detail PV Group.
Schade aan gehuurde woning wie betaalt? De huurder of de eigenaar? Stel dat u een appartement huurt. Wat als bijvoorbeeld uw frituurketel plots vuur vat en de helft van uw keuken verwoest. Wie moet er dan de schade betalen? U of de eigenaar van de woning? En welke verzekering komt er tussen? Ook een brandverzekering als u huurt. Hopelijk hebt u een eigen brandverzekering voor huurders afgesloten. Want huurders hebben niet alleen rechten. Ze zijn ook aansprakelijk voor de schade die ze veroorzaken aan het gebouw waarin ze wonen of dat nu opzettelijk was of niet.
Alle huizen te huur Koopjeskrant.be.
Zichem huis half open. woning half open opp. 68 m 1 slaapkamer verwarming met aardgas EPC 696 kWh/m 2. Vosselare huis half open. woning half open opp. 150 m 3 slaapkamers verwarming met aardgas EPC 105 kWh/m 2. Mooi verzorgd restaurant t wit uiltje met instapklare woonst b.
Inschrijving sociale huurwoning Huurder Wooninfopunt / Loket huisvesting Wonen Stadsregio Turnhout.
Sociale huurwoningen zijn betaalbare woningen die verhuurd worden aan mensen met een beperkt inkomen. Om een sociale woning te kunnen huren moet je voldoen aan verschillende voorwaarden. Er wordt gewerkt met wachtlijsten. Dit komt doordat er meer kandidaten zijn dan beschikbare woningen. In de gemeenten van de Stadsregio Turnhout zijn er 2 sociale huisvestingsmaatschappijen en 1 sociaal verhuurkantoor actief. Er is een belangrijk onderscheid tussen de werking van de wachtlijsten van de huisvestingsmaatschappijen SHM en het sociaal verhuurkantoor SVK. De regelgeving voor de toewijzing is nogal ingewikkeld. In t algemeen geldt voor de SHM's de datum van de inschrijving wie het langst op de wachtlijst staat krijgt als eerste een woning toegewezen.
ik wil huren De ideale woning.
OP ZOEK NAAR EEN SOCIALE HUURWONING? Iedereen heeft recht op een goede en betaalbare woning. Maar woningen zijn duur. Daarom helpt de Vlaamse overheid wie het nodig heeft met sociale huurwoningen. Voor die woningen betaalt u een lagere huurprijs. Die prijs hangt onder andere af van het aantal kinderen en het inkomen dat u hebt. Kandidaat-huurders worden ingeschreven volgens de gemeente of district naar hun keuze. Indien meer dan één gemeente wordt gekozen wordt de kandidaat-huurder om praktische redenen ingeschreven in de eerst gekozene gemeente. De keuze voor de andere gemeenten blijft wel onverminderd gelden. aan welke voorwaarden moet je voldoen? met welke voorrangsregels houdt men rekening?
Huren.
De woningen en appartementen zijn gelegen in de onderstaande provincies. Na inschrijving komt u terecht op een wachtlijst. Men wordt gecontacteerd zodra er een woning vrijkomt. Provincie Antwerpen Antwerpen323 Kapellen3 Mechelen3. Provincie Limburg Beringen86 Genk89 Gingelom2 Hasselt43 Herk-De-Stad11 Leopoldsburg6 Maasmechelen8 Sint-Truiden19 Tongeren23. Provincie Oost-Vlaanderen Aalst39 Gent127 Lokeren19 Ronse5 Sint-Niklaas6. Provincie West-Vlaanderen Blankenberge1 Brugge28 Izegem20 Kortrijk92 Menen10 Waregem3 Zwevegem1. Aan welke voorwaarden moet ik voldoen? Lenen kan in stappen. Kom langs in onze kantoren.
KBM.
stevige basis voor sociaal wonen
Huizen te huur in Roeselare 8800 Zimmo.
te huur in Roeselare. huis te huur in Roeselare. Zimmo for Business voor vastgoedmakelaars. Zoek een vastgoed professional. Waar is het goed wonen? Ontdek meer panden met Zimmy. Huizen te huur in Roeselare 8800. 1 30 van 52 resultaten Incl.
Huren van een sociale woning.
Bel ons op 02 505 45 45. Kolonienstraat 40 1000 Brussel. Huren van een sociale woning. Mag u een sociale woning huren? Bent u 18 jaar of ouder? Wat is uw inkomen? Heeft u geen eigendom? Spreekt u Nederlands of wilt u het leren? Moet u verplicht inburgeren? Bent u ingeschreven in het bevolkings of vreemdelingenregister? Bij wie kunt u huren? Bij een sociale huisvestingsmaatschappij. Bij een sociaal verhuurkantoor. Bij het Vlaams Woningfonds. Hulp nodig bij het zoeken van een sociale huurwoning? Hoeveel huur betaalt u? Bij een sociale huisvestingsmaatschappij. Bij een sociaal verhuurkantoor. Hoe huurt u een sociale woning?

Contacteer ons